“Άσφαιρη” η Καλαμάτα στον πρώτο της αγώνα μετά από ένα χρόνο

Στο “άσφαιρο” 0-0, παρέμεινε η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, στον αγώνα με την Σαντορίνη κατά τη χθεσινή πρεμιέρα της Football League, που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο της Νάξου.

Να σημειωθεί, πως η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσελεπίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπουντόπουλο.

Στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Αναστόπουλος παρέταξε τους Ταΐρη, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλο, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδη, Ζαχαρόπουλο, Σουμπίνιο, Παπατόλιο, Παυλίδη, Κέρι, Αλεξόπουλο, Μαρκόφσκι, Ηλιόπουλο και Μπουσμπίμπα.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Νίκος Αναστόπουλος σημείωσε:
«Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας, μετά από ένα χρόνο και πάντα τα παιχνίδι πρεμιέρας κρύβουν εκπλήξεις. Εμείς σαν Καλαμάτα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε, αλλά, όπως προείπα οι πρεμιέρες έχουν εκπλήξεις και η φιλοσοφία μας είναι ότι ένα παιχνίδι όταν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, δεν το χάνουμε. Κι αυτό κάναμε σήμερα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, συνεχίζουμε γιατί Τετάρτη και Κυριακή έχουμε πάλι δύο παιχνίδια και αυτό θα γίνεται επί μήνες. Άρα λοιπόν θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Τώρα όσον αφορά για την εικόνα του παιχνιδιού, στο α’ ημίχρονο κρατάγαμε καλά τη μπάλα, αλλά δεν είχαμε τη φάση, αν εξαιρέσουμε τη φάση του Παυλίδη. Στο β’ ημίχρονο ανεβήκαμε, είχαμε φάσεις για να κάνουμε το γκολ, αλλά στο τελευταίο 10λεπτο με επιπόλαιες ενέργειες, τις οποίες κάναμε δύο φορές η Σαντορίνη έφτασε κοντά στο γκολ. Δε γίνεται τόσο καλή ομάδα που είμαστε, με τόση εμπειρία, να κάνουμε τέτοια λάθη. Γι’ αυτό είπαμε ένα παιχνίδι αν δεν μπορούμε να το κερδίσουμε, δεν το χάνουμε. Μόνο έτσι εκπληρώνεις το στόχο σου».

Την επόμενη αγωνιστική στις 31 Μαρτίου η Καλαμάτα αντιμετωπίζει ξανά εκτός έδρας την Ένωση Πανασπροπυργιακού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος