Πρωταθλήτρια και «μαθηματικά» η Καλαμάτα στη Football League – Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη Super League 2

Η Καλαμάτα στέφθηκε πρωταθλήτρια «μαθηματικά» και πανηγυρίζει απ’ το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου την κατάκτηση του τίτλου στο νότιο όμιλο της Football League, παρότι ηττήθηκε με 2-0 εκτός έδρας από το Αιγάλεω.

H δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Ρόδος, γνώρισε επίσης την ήττα με 1-3 από τη Σαντορίνη στην έδρα της και έτσι η μεταξύ τους διαφορά έμεινε στους πέντε βαθμούς, μία αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. H Μαύρη Θύελλα έχει προγραμματίσει φιέστα την τελευταία αγωνιστική με τον Ιάλυσο Ρόδου.

Παράλληλα, αποθεωτική ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν στους πρωταθλητές του Νοτίου ομίλου της Football League εκατοντάδες οπαδοί της Μαύρης Θύελλας κατά την άφιξη της αποστολής τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στα διόδια Αρφαρών, όπου αρκετοί φίλαθλοι της καλαματιανής ομάδας έσπευσαν για τα πρώτα επινίκια επί μεσσηνιακού εδάφους ενώ το γλέντι κορυφώθηκε στην παραλιακή της πόλης έξω από το ξενοδοχείο Horizon Blu, όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας.
Εκατοντάδες οπαδοί έστησαν πάρτι ανόδου μαζί με τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της μελανόλευκης αποστολής, πανηγυρίζοντας όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πολλά χρόνια…

Τα επινίκια του τίτλου καλά κρατούν στην Μαύρη Θύελλα καθώς η Καλαμάτα αλλά και οι απανταχού Μεσσήνιοι χαίρονται για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προγραμματισμός της νέας σεζόν.

Με την έλευση του προέδρου και μεγαλομετόχου Γιώργου Πρασσά, τις προηγούμενες ημέρες, έχουν ήδη ξεκινήσει διεργασίες τόσο σε οργανωτικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο με προτάσεις και εισηγήσεις για την στελέχωση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Super League 2.
Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα βρίσκονται ήδη τέσσερις Γάλλοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμαστούν από τους μελανόλευκους.

Πρόκειται για παίκτες που ανήκουν στο γραφείο το οποίο έχει τα δικαιώματα του Τζούνιορ Μπακαγιόκο. Ο μάνατζερ του 26χρονου στόπερ, που ήταν από τους διακριθέντες παίκτες για την Καλαμάτα, θα έχει τα προσεχή 24ωρα τις τελικές επαφές με τους μελανόλευκους και τον Γιώργο Πρασσά για την ανανέωση του συμβολαίου του γαλλο-ιβοριανού αμυντικού άσου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος