Προφυλακίστηκε ο 62χρονος από την Λακωνία που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην 17η ανακρίτρια στην Αθήνα, ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός από την Λακωνία, που είχε συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Η υπόθεση αφορά τουλάχιστον 5 περιπτώσεις.

Ο 62χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός είχε συλληφθεί στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου 2022 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

Προηγήθηκε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, μιας νεαρής, σύμφωνα με την οποία συγγενικό της πρόσωπο (η αδελφή της) έγινε αποδέκτης μηνυμάτων, τα οποία περιείχαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου της καταγγέλλουσας όταν ήταν ανήλικη, ενώ συγχρόνως ο άγνωστος αποστολέας απαιτούσε από το συγγενικό της πρόσωπο, παρόμοιες πράξεις έναντι χρηματικού ανταλλάγματος.

Από την έρευνα, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του συλληφθέντα στην παράνομη δραστηριότητα, ενώ παράλληλα εξακριβώθηκε και η εμπλοκή του σε κατ’ εξακολούθηση ασελγείς πράξεις σε βάρος ακόμα τεσσάρων ανηλίκων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος