Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ανοίγει σήμερα Παρασκευή, η αυλαία για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΓΕΛ. Στη Μεσσηνία 1231 μαθητές θα μετέχουν στην εξεταστική διαδικασία, η οποία θα λάβει χώρα σε 14 εξεταστικά κέντρα στο νομό.
Xθες, Πέμπτη, άρχισαν οι Πανελλαδικές για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Το θέμα το οποίο κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι της Δ’ τάξης των Εσπερινών αφορούσε τη μόλυνση του περιβάλλοντος, καθώς το κείμενο στο οποίο εξετάστηκαν ήταν μία διασκευή του κειμένου «Απορρίμματα» του Κωστή Παπαγιώργη (Υπεραστικά, Καστανιώτης, 2014).
Το πρόγραμμα
Στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.
Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα από τα μαθήματα: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος