Πίνακα από το Μουσείο Σολωμού με τον Θ. Κολοκοτρώνη επέδωσε η Ρ. Κράτσα στον Π. Νίκα (video)

Αντίγραφο ελαιογραφίας από το Μουσείο Σολωμού, στη Ζάκυνθο, η οποία αναπαριστά την ορκωμοσία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Φιλική Εταιρεία, επέδωσε χθες το πρωί, στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα η ομόλογός του των Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, στο περιθώριο των εργασιών του διήμερου Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το νέο ΕΣΠΑ 2021 – 2027 που ξεκίνησε χθες στην Καλαμάτα.

“Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης αποτελεί κοινό στοιχείο για τις περιοχές μας” επισήμαναν οι δύο περιφερειάρχες, με τον Π. Νίκα στη συνέχεια να ευχαριστεί την Ρ. Κράτσα για την επίδοση του πιο πάνω πίνακα ο οποίος -όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου- θα αναρτηθεί στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας έκανε γνωστό ότι από την πλευρά της, η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει σκοπό να διοργανωθεί στην Ζάκυνθο μια ανάλογη εκδήλωση ανταπόδοσης.

Πίνακα από το Μουσείο Σολωμού με τον Θ. Κολοκοτρώνη επέδωσε η Ρ. Κράτσα στον Π. Νίκα (video)

Μαζί με την κ. Κράτσα βρίσκονταν η αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μονοθαίου, ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς – Ιθάκης Σταύρος Τραυλός και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Στασινόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος