Πέρασε εύκολα από την Πετρούπολη για το κύπελλο η Καλαμάτα’ 80 – Περιμένει τη Σκύδρα για το πρωτάθλημα

Ασταμάτητη συνεχίζει, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ομάδα βόλεϊ ανδρών της Καλαμάτας’ 80.

Για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος αυτή τη φορά οι παίκτες του Παναγιώτη Ντάκουρη, επικράτησαν εύκολα με 0-3 σετ στην Πετρούπολη απέναντι στην τοπική ομάδα. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν αισθητή και οι “Λύκοι” “καθάρισαν” την αναμέτρηση σε σύντομο χρονικό διάστημα κατακτώντας και τα 3 σετ (15-25, 12-25, 24-26) έχοντας αντίσταση μόνο στο τελευταίο.

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Καλαμάτα’ 80 θα αντιμετωπίσει μια εκ των ομάδων που πέρασαν χωρίς αγώνα στην 1η αγωνιστική και είναι οι ΑΣ Κέρκης Σάμου, ΑΕΚ και Αρμενική.

Πλέον, η ομάδα των “Λύκων” εστιάζει στο “ντέρμπι” του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της pre-league, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή στην αναμέτρηση του Νίκου Παλέντζα, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα την προηγούμενη εβδομάδα απέναντι στην Ορεστιάδα.

Η διάθεση των εισιτηρίων και η είσοδος των φιλάθλων

Στο μεταξύ η διοίκηση ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τα μέτρα που βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν στην πληρότητα του κλειστού της παραλίας, όπως και όλων των αγωνιστικών χώρων σε κλειστές σάλες ή και ανοικτούς αγωνιστικούς χώρους. Ενημερώνει σχετικά και με τα εισιτήρια και τον τρόπο διάθεσής τους:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 15/01 με αντίπαλο τον ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοιου στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τα 125 διαθέσιμα εισιτήρια θα διατεθούν ως εξής:

?Μέχρι και την Τρίτη 11/1 δικαίωμα απόκτησης εισιτήριου θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτήριο τους μέχρι και τότε.
?Από Τετάρτη 12/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση εισιτηρίου για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας.

?Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των εισιτηρίων από το κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.
Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο YouTube σε συνεργασία με το best-tv.gr
#GoWolves #PreleagueMen #aok80 #kalamata #kalamata80 #messinia #greece #hellas #volleyball #volley #pallavolo #ThisIsKalamata #ThisIsOurHouse #DefendYourHouse #TrustTheProcess #InTheMaking #Believe #aSeasonToRemember”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος