Ορκωμοσία αποφοίτων μεταπτυχιακού προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Στην τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του μεταπτυχιακού προγράμματος “Τεχνολογία και ποιότητα επιτραπέζιας ελιάς και ελαιολάδου” του Τμήματος Επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που έλαβε που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, στον Αντικάλαμο, παρέστη ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης, στον χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη τον πρύτανη του ΑΕΙ Αθανάσιο Κατσή, τον κοσμήτορα της σχολής Δημήτρη Πετρόπουλο, τον πρόεδρο του τμήματος Ιωακείμ Σπηλιωτόπουλο και τον καθηγητή Γιώργο Ζακυνθινό για την πρωτοβουλία τους ως προς την δημιουργία του εν λόγω μεταπτυχιακού προγράμματος, επισήμανε στη συνέχεια την ευτυχή συγκυρία να συμπέσει η ορκωμοσία των αποφοίτων με την παγκόσμια ημέρα ελιάς και ελαιολάδου.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα καθεαυτό ανέφερε ότι στοχεύει στην διασύνδεση της επιστήμης με την επιχειρηματικότητα και στηρίζει τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με το προϊόν με στόχο την αναβάθμιση της θέσης τους στο διεθνές εμπόριο, ενώ τόνισε παράλληλα ότι η ελιά και το ελαιόλαδο αποτελούν τους πυλώνες της παραγωγής αγροτικών προϊόντων στον τόπο μας.

Τέλος, συγχαίροντας τους αποφοίτους, ο αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την πεποίθηση ότι η επιστημονική γνώση θα συμβάλει στην πιστοποίηση της άριστης ποιότητας της ελιάς Καλαμάτας ΠΟΠ και του εξαιρετικού ελαιολάδου της περιοχής μας (ΠΟΠ Καλαμάτα και έξτρα παρθένου).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος