Ο “Ευκλής” Καλαμάτας σε πεζοπορία στο Ανατολικό Μαίναλο

Ο “Ευκλής” Καλαμάτας συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 και την Άλωση της Τριπολιτσάς σε πεζοπορική διαδρομή στο Ανατολικό Μαίναλο, στο πράσινο μονοπάτι.

Ο Σύλλογος Πεζοπόρων – Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο.) Τρίπολης θα συμμετάσχει στην Διασυλλογική Ορειβατική – Περιβαλλοντική συνάντηση για τα 200 χρόνια της Επανάστασης και της Άλωσης της Τριπολιτσάς, την Κυριακή (10 Οκτωβρίου) στην προγραμματισμένη 2η πορεία από το Περθώρι 850 μ. – Δρυς Παυσανία – Σκαφίδες – Υψίπεδα Κουλουρδούς – Ροεινό 1100 μ.
Ώρες πορείας: 5:30 – Κατηγορία Α+ (απαιτείται καλή φυσική κατάσταση).
Μετακίνηση: Με λεωφορείο με πληρότητα 85% και με τους ισχύοντες υγειονομικούς κανόνες και εξαγγελίες της Κυβέρνησης για τον COVID 19.

Η Διασυλλογική Ορειβατική Συνάντηση στο Μαίναλο με εκδηλώσεις μνήμης και τιμής στα ιστορικά μονοπάτια της επανάστασης που έχουν διοργανώσει ο Δήμος Τρίπολης η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών-Οικολόγων, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9/10 (Σιλίμνα – Πύργος – Τρίκορφο – Τριπολιτσά) και την Κυριακή 10/10 ( Τριπολιτσά – Περθώρι – Αϊντίνης – Ροεινό).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος