Ο Παμμεσσηνιακός Α. Σ. Καράτε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 14 αθλητές/τριες

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Παίδων – Κορασίδων θα συμμετάσχει ο Παμμεσσηνιακός Αθλητικός Σύλλογος Καράτε με 14 αθλητές/τριες. Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε το προσεχές Σαββατοκύριακο 30 & 31 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου “Τάσος Καμπούρης” του Δήμου Χαλκίδας.

Για πρώτη φορά στο αγωνιστικό σκέλος θα συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες, στην κατηγορία του Παρα Καράτε.

Οι 14 αθλητές/τριες του Συλλόγου θα πάρουν μέρος στο Κούμιτε (αγωνιστικό μέρος) και στα ΚΑΤΑ (τεχνικό μέρος). Από το πρωτάθλημα αυτό θα δοθούν και οι προκρίσεις για το προσεχές Βαλκανικό πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που θα διεξαχθεί στα τέλη Μαΐου στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.

Οι προπονητές του συλλόγου Ιωάννης και Ευάγγελος Μπούρας με αφορμή τη συμμετοχή του Παμμεσσηνιακού Α.Σ. στο εν λόγο πρωτάθλημα, δήλωσαν τα ακόλουθα: «Οι αθλητές/τριες του συλλόγου μας, έχουν κάνει μια πολύ καλή προετοιμασία και έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο και τη δέουσα προσήλωση στο στόχο της συνεχούς βελτίωσης. Είμαστε πεπεισμένοι αν και το επίπεδο δυσκολίας θα είναι το κορυφαίο για την Χώρα μας, ότι και σε αυτούς τους αγώνες θα καταφέρουμε να κρατήσουμε στο υψηλότερο επίπεδο το Καράτε και να κάνουμε υπερήφανη την πόλη και το Νομό μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος