Νοσοκομείο Καλαμάτας: Το 95% των ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική “covid19” είναι ανεμβολίαστοι

Συνεχίζεται η ασφυκτική πίεση στην κλινική covid του νοσοκομείου της Καλαμάτας καθώς αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται εκεί 72 ασθενείς με κορονοιό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μέσα στο σαββατοκύριακο οι νοσηλείες έφτασαν τις 81. Το Σάββατο μάλιστα έχασε τη μάχη από επιπλοκές του ιού ένας 62χρονος ασθενής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μήνα Ιούλιο οι εισαγωγές στην Κλινική Covid ανήλθαν σε 90, ενώ οι εισαγωγές του Αυγούστου έως και σήμερα εκτοξεύτηκαν στις 217.

Μιλώντας, στην ΕΡΤ Καλαμάτας η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη απηύθυνε για ακόμα μια φορά έκκληση σ’ όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, τονίζοντας ότι το 95% περίπου των ασθενών που νοσηλεύονται στην κλινική “covid19” είναι ανεμβολίαστοι.

Αναφορικά με την επικείμενη αναστολή εργασίας στο ανεμβολίαστο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που θα τεθεί σε ισχύ σε όλη τη χώρα απ’ την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, η κα Αλειφέρη ανέφερε, ότι τα ποσοστά εμβολιασμού στους εργαζομένους του Νοσοκομείου Καλαμάτας έχουν αυξηθεί σημαντικά και εξέφρασε την ελπίδα ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Νοσηλευτικού Ιδρύματος παρά την αναστολή εργασίας, αυτών που έχουν επιλέξει συνειδητά να μην εμβολιαστούν.

Τέλος, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε από την Περιφερειακή παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου», σημείωσε ότι το μοναδικό που την απασχολεί αυτή την περίοδο είναι να συνεχίσει να ανταπεξέρχεται στην πρωτόγνωρη πίεση που δέχεται το Νοσοκομείο Καλαμάτας, εξαιτίας της πανδημίας, αποδίδοντας τις «επιθέσεις» στο πρόσωπο της, σε εμπάθεια συγκεκριμένων κύκλων απ’ το παρελθόν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος