Μια δερματολόγος και ένας καρδιολόγος ανέλαβαν υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με δύο νέους ιατρούς ενισχύθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, καθώς ανέλαβαν υπηρεσία μια δερματολόγος και ένας καρδιολόγος.

Πιο συγκεκριμένα , η ιατρός Ελένη Αγγελογιαννοπούλου, με ειδικότητα Δερματολογία-Αφροδισιολογία, καλύπτει πλέον κενή οργανική θέση κλάδου ΕΣΥ στο βαθμό Επιμ. Β.

Παράλληλα ενισχύθηκε και η Καρδιολογική Κλινική, καθώς ανέλαβε καθήκοντα ο καρδιολόγος ο Ιωάννης Σταθόπουλος, σε θέση μόνιμου ειδικευμένου ιατρού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σταθόπουλος, ο οποίος υπηρετούσε μέχρι πρότινος σε νοσοκομείο του εξωτερικού, θα ενισχύσει σημαντικά και λόγω εμπειρίας το ιατρικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Ν.Μ. Καλαμάτας.

Μια δερματολόγος και ένας καρδιολόγος ανέλαβαν υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Μια δερματολόγος και ένας καρδιολόγος ανέλαβαν υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Από την πλευρά της, η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη, καλωσόρισε τους νέους Ιατρούς και τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη στο έργο τους.

Πρόσθεσε δε, ότι η Διοίκηση συνεχίζει τις προσπάθειές της για ενίσχυση σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος για την εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου της πρωτογενούς αγγειοπλαστικής (PRIMARY PCI) έναντι της μέχρι τώρα γνωστής πρακτικής της θρομβόλυσης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος