Μεσσηνία: Ξεκινά το συνέδριο Δικαστών και Εισαγγελέων παρουσία του Κ. Τσιάρα και του Π. Παυλόπουλου

Επιστημονικό συνέδριο με θέμα «Πρόσφατες τροποποιήσεις Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Τροποποιήσεις Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας: Τρία χρόνια εφαρμογής τους» θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Οκτωβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Costa Navarino στην Πύλο.

Το συνέδριο, που διοργανώνουν η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας, θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα με χαιρετισμούς από την εφέτη, πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Μαργαρίτα Στενιώτη, τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα, την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου, τον πρόεδρο Εφετών Καλαμάτας, αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπο Μαυρίδη και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας, Κώστα Μαργέλη.

Η κήρυξη των εργασιών της διημερίδας θα γίνει από τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επίτιμο καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Προκόπη Παυλόπουλο.
Θα επακολουθήσουν ομιλίες από αρεοπαγίτες και καθηγητές Νομικής.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου, το Σάββατο, θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και την κήρυξη των εργασιών θα κάνει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος