Μεσσηνία: Συνεχίζεται το Βιωματικό εργαστήρι γλυπτικής με τίτλο «Αναζητώντας τη Μαρία Κάλλας»

Συνεχίζονται η εργασίες στο Βιωματικό εργαστήρι γλυπτικής με τίτλο «Αναζητώντας τη Μαρία Κάλλας» στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Ιθώμης.

Το βιωματικό εργαστήρι είναι ανοιχτό για το κοινό με ελεύθερη συμμετοχή για όλο το καλοκαίρι κάθε Σάββατο και Κυριακή τις ώρες 09:00-15:00 και 18:00 – 21:00.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Ιωάννης Γκούζος και Γιώργης Βραχνός φιλοτεχνούν έργα γλυπτικής, εμπνευσμένα από την ζωή και το μουσικό μεγαλείο της μεγάλης ντίβας της Όπερας, ενώ θα είναι σε άμεση διάδραση με το κοινό, που τους επισκέπτεται και που συμμετέχει μαθαίνοντας για την ζωή της Μαρίας Κάλλας, αλλά και για την τέχνη της γλυπτικής, όπως οι καλλιτέχνες θα την αποτυπώνουν στα δημιουργήματα τους.

Στο χώρο υπάρχουν εργαλεία και υλικά που με την καθοδήγηση των καλλιτεχνών, οι εθελοντές θα λαξεύσουν ανάγλυφα και σύμβολα σε ακρόλιθους και πέτρες τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως δομικό υλικό για τον υπό ανέγερση πολιτιστικό χώρο στο χώρο της πατρικής οικίας Μαρίας Κάλλας.

Μεσσηνία: Συνεχίζεται το Βιωματικό εργαστήρι γλυπτικής με τίτλο «Αναζητώντας τη Μαρία Κάλλας»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος