Μεσσηνία: Συνελήφθη 50χρονος για ασέλγεια εις βάρος της ανήλικης κόρης του καθώς και της κόρης της πρώην συζύγου του

Ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (16/12) στη Μεσσήνη από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μεσσήνης γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Α’ Ανακρίτριας Καλαμάτας για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το ένταλμα εκδόθηκε στις 12 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 50χρονος φέρεται επί 6 ολόκληρα χρόνια να ασελγούσε σε βάρος της ανήλικης κόρης καθώς και σε βάρος της ανήλικης κόρης της τότε συζύγου του.

Τα συγκεκριμένα περιστατικά έλαβαν χώρα, κατά χρονικά διαστήματα, από το 2016 έως το 2021 στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πύλου Νέστορος, όπου διέμενε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ο φερόμενος ως δράστης με την πρώην σύζυγο του.

Ο κατηγορούμενος, πέρασε χθες την πόρτα των δικαστηρίων της Καλαμάτας, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιων εισαγγελέα και ανακριτή του  πρωτοδικείου της Καλαμάτας, αύριο Πέμπτη (19/12) .

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος