Μεσσηνία: Συνελήφθη 34χρονος πυροσβέστης με πάνω από ένα κιλό ηρωίνης

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής, στον Νέο Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος- Τρίπολη- Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου, 34χρονος συμβασιούχος πυροσβεστικός υπάλληλος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Μεσσηνία: Συνελήφθη 34χρονος πυροσβέστης με πάνω από ένα κιλό ηρωίνης
Ειδικότερα, χθες το πρωί, ύστερα από αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαινε ο ανωτέρω, όπου σε ειδική κρύπτη ανάμεσα στη φάσα και τον μεταλλικό σκελετό της πίσω πόρτας του οχήματος, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν, 3 ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 1.033 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κατά τη διάρκεια του ελέγχου φορούσε την υπηρεσιακή του στολή ενώ δε βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία -με προφανή σκοπό την τυχόν αποφυγή αστυνομικού ελέγχου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος