Μεσσηνία: Σχεδόν 100.000 οι εμβολιασμένοι πολίτες – Εμβολιασμοί αύριο στο Πανεπιστήμιο από κινητή ομάδα

Τους 99.640 έφτασαν οι πολίτες στη Μεσσηνία που έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, ποσοστό που αναλογεί περίπου στο 59% του πληθυσμού στο νομό. Εξ αυτών οι 94.676 είναι πλήρως εμβολιασμένοι ενώ ήδη 26.347 πολίτες έχουν προχωρήσει και στην 3η «αναμνηστική» δόση του εμβολίου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δε, είναι ραγδαία η αύξηση στην προσέλευση των πολιτών στα εμβολιαστικά κέντρα του νομού και είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες(7/12) οι εμβολιασμοί ξεπέρασαν τις 2.000.

Αύριο Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στον Αντικάλαμο , όπου θα βρεθεί αύριο κινητή ομάδα του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και θα πραγματοποιεί εμβολιασμούς (Pfizer), κατόπιν συνεννοήσεως και με την 6η ΥΠΕ.

Στον εμβολιασμό μπορούν να συμμετάσχουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, ΕΕΠ, διοικητικό προσωπικό, προπτυχιακοί φοιτητές, μεταπτυχιακοί φοιτητές, υποψήφιοι διδάκτορες και μεταδιδάκτορες).
Να σημειωθεί ότι το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει από τις 10.30 έως και τις 13.00 στην αίθουσα 89 στο ισόγειο του παλιού κτιρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος