Μεσσηνία: Οριοθετήθηκε άμεσα η πυρκαγιά στον Αντικάλαμο 

Άμεσα οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 10:00 σήμερα το πρωί στην περιοχή Αντικάλαμος δυτικά της Καλαμάτας. 

Από την πυρκαγιά αποτεφρώθηκαν λίγα στρέμματα με καλαμιές, ενώ για την κατάσβεση κινητοποιήθηκαν 5 οχήματα με δέκα πυροσβέστες και 4 άτομα πεζοπόρο τμήμα. 

Εξάλλου, και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσσηνίας από χθες τελεί σε Γενική Επιφυλακή αφενός γιατί επικρατούν ισχυροί άνεμοι στο νομό και αφετέρου, λόγω των μεγάλων πυρκαγιών σε Πελοπόννησο και Αττική.

Από τη Μεσσηνία έχουν διατεθεί 4 πυροσβεστικά οχήματα με 8 πυροσβέστες στους γειτονικούς νομούς Αρκαδίας και Ηλείας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη μεγάλες πυρκαγιές.

Ρεπορτάζ: Ηλίας Μαραβάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος