Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο “φως” της δημοσιότητας σχετικά με τις συνθήκες θανάτου, του 73χρονου στο Τζάνε της Δ.Ε. Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ο ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε τις μεσημβρινές ώρες της περασμένης Πέμπτης, έφερε πολλαπλά τραύματα από βαρύ μεταλλικό αντικείμενο στο κεφάλι και όλο του το σώμα, ωστόσο ο θάνατος φαίνεται πως επήλθε από στραγγαλισμό!
Υπενθυμίζουμε, ότι ο 73χρονος, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη, βρέθηκε νεκρός μέσα στο κτήμα του στο Τζάνε, από συγγενικό του πρόσωπο χθες, Σάββατο το μεσημέρι.
Ήδη η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές, ενός άνδρα 68 ετών και των δυο γιών του 38 & 39 ετών αντίστοιχα, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα. Αναμένονται δε, και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας.
Ρεπορτάζ: Μαρία Τομαρά
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος