Mεσσηνία: Λίγα τα προβλήματα από το πέρασμα της “Αθηνάς”

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε σε περιοχές της Μεσσηνίας το πέρασμα του καιρικού φαινομένου «Αθηνά» και από τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής η έντονη βροχόπτωση και οι πολύ ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δένδρων και κάποια μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης κυρίως σε Μαραθόπολη, Γαργαλιάνους, Πύργο, Χριστιάνους και Κυπαρισσία στην Τριφυλία.
Δέντρα έπεσαν στον δρόμο Φιλιατρών – Χριστιανούπολης, ενώ λόγω πτώσης δένδρων διεκόπη για λίγο και η κυκλοφορία στον δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό κοντά στον κόμβο Λουτρού Οιχαλίας. Δυνατό μπουρίνι επίσης πέρασε χθες το απόγευμα και από τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Αριστομένη.
Στην Καλαμάτα εκτός από πτώσης μεγάλων κλαδιών και μεγάλη ροή βρόχινων υδάτων στους δρόμους, παρατηρήθηκαν προβλήματα με την ηλεκτροδότηση σε περιοχές όπως τα Λέικα, τα Κατσαρέικα και ο Κουταλάς.
Περιορισμένες κατακρυμνήσεις έχουν παρουσιαστεί στην περιοχή της Αλαγονίας και στην Πολιανή του δήμου Καλαμάτας
Εκτεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω της κακοκαιρίας σημειώθηκε χθες για περίπου 10 ώρες στις Κιτριές του δήμου Δυτικής Μάνης. Το ρεύμα που είχε κοπεί στην ευρύτερη περιοχή της συγκεκριμένης κοινότητας γύρω στις 8 χθες το πρωί, επανήλθε μετά τις 6 το απόγευμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος