Μεσσηνία: Κι άλλες χασισοφυτείες εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας (φωτογραφίες)

“Μπαράζ” εντοπισμού χασισοφυτειών έχουμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τη δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας, πολλές φορές και με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα στην αγροτική περιοχή του “Μακαρία” του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, εντοπίσθηκε ακόμα μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Μεσσηνία: Κι άλλες χασισοφυτείες εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας (φωτογραφίες)

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούνταν -50- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,5- μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν την φυτεία.

Παράλληλα, χθες Τρίτη το μεσημέρι, συνελήφθη στο Πλατύ του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 32χρονος υπήκοος Βουλαργίας, γιατί σε έρευνα που έγινε στην αυλή της οικίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο έδαφος -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -180- εκατοστά, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Μεσσηνία: Κι άλλες χασισοφυτείες εντόπισε η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας (φωτογραφίες)

. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -146- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος