Μεσσηνία: Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Μεσσήνη και Καλαμάτα

Στη Μεσσηνία πρόκειται να βρεθεί σήμερα, Πέμπτη 16 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός αναμένεται να προσγειωθεί στον διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας, λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης και ακολούθως θα ενημερωθεί για τα ζητήματα του αεροδρομίου απ’ την αερολιμενάρχη Καλαμάτας Ακριβή Βλάχου.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το δημαρχείο της Μεσσήνης, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Γιώργο Αθανασόπουλο και γύρω στις 10π.μ. θα βρεθεί στην «μικρή» πλατεία «Ιωάννη Αλευρά» της πόλης, όπου θα συναντήσει πολίτες.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη Μεσσηνία θα είναι το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021-2027, με τίτλο «Τι ΝΕΟ φέρνει το ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021–2027».

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα παρευρεθούν σημαντικοί ομιλητές, μεταξύ των οποίων εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Υπουργοί, Υφυπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησης, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι κ.ά..
Τις εργασίες της πρώτης ημέρας θα κλείσει, με παρέμβασή του, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Στη 1:30 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας «Βασιλέως Γεωργίου», όπου θα συναντηθεί με πολίτες, ενώ λίγο αργότερα θα επισκεφθεί και το Ιστορικό Δημαρχείο της πόλης στον πεζόδρομο της οδού Αριστομένους, όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, πριν αναχωρήσει απ’ τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος