Μεσσηνία: Έγκαιρη κινητοποίηση για τη φωτιά στο Πουλίτσι

Mια φωτιά που ξέσπασε χθες στο Πουλίτσι της δημοτικής ενότητας Αριστομένη του δήμου Μεσσήνης και που φαινόταν -και λόγω των καιρικών συνθηκών, με υψηλές θερμοκρασίες και ριπές ανέμων- αρχικά απειλητική, ευτυχώς, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν πήρε διαστάσεις και τέθηκε υπό έλεγχο λίγη ώρα μετά.

Η φωτιά, ωστόσο, προτού κατασβεστεί, αποτέφρωσε περίπου 10 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης -μεταξύ αυτών και κάποιοι συκεώνες που βρίσκονται στην περιοχή.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 πυροσβεστικά οχήματα με 47 πυροσβέστες, δύο πεζοπόρα τμήματα, και εναέρια μέσα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος