Μεσσηνία: Απολύτως ελεγχόμενη επιδημιολογικά και υγειονομικά η κατάσταση

Σε χαμηλά επίπεδα συνεχίζεται να κυμαίνεται ο αριθμός των επιβεβαιωμένων -από τον ΕΟΔΥ- νέων κρουσμάτων covid -19 στη Μεσσηνία τις τελευταίες ημέρες, καθώς από την Παρασκευή μέχρι και χθες ο Οργανισμός ανακοίνωσε μόλις ένα νέο κρούσμα χθες Κυριακή, 7 το Σάββατο και 5 την Παρασκευή.

Σταθεροποιημένη εμφανίζεται και η κατάσταση, όσον αφορά στους νοσηλευόμενους με κορονοϊό στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, με 21 ασθενείς αυτή τη στιγμή στην κλινική Covid του νοσηλευτικού μας ιδρύματος, μία νέα εισαγωγή και 3 διασωληνωμένους ασθενείς στη ΜΕΘ.
Ωστόσο, την Παρασκευή σημειώθηκε ένας ακόμα θάνατος ηλικιωμένου στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, καθώς έχασε τη μάχη με τον κορονοιό, μια 82χρονη γυναίκα που είχε διακομισθεί από την Τρίπολη και νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένη στη ΜΕΘ.

Στο μεταξύ συνεχίζεται ο σημαντικός αριθμός των rapid tests ανίχνευσης από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και αυτή την εβδομάδα. Είναι ενδεικτικό πως μόνο την Παρασκευή, διενεργήθηκαν πάνω από 550 τέτοια tests στη Μεσσηνία, μεταξύ αυτών και 202 στην κεντρική πλατεία της Μεσσήνης, τα οποία έδειξαν στο σύνολό τους αρνητικά αποτελέσματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος