Μεσσηνία: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος

Το νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Βασίλη Καπέλιο, παρουσία και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Στάθη Αναστασόπουλου, παρουσίασε στα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Κατά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης επεσήμανε την πολύ καλή πορεία που έχει η Περιφερειακή Ενότητας Μεσσηνίας, στάθηκε δε σε ιδιαίτερα σημεία τα οποία χρήζουν προσοχής, τονίζοντας ότι η συνδρομή των υπηρεσιακών στελεχών είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσει η ουσιαστική παραγωγή έργου στην Περιφερειακή Ενότητα.

Μεσσηνία: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος

Αναφερόμενος στη συνέχεια στον πρωτογενή τομέα, στάθηκε στο διοικητικό και οργανωτικό ρόλο που καλείται να αναλάβει ο Στ. Αναστασόπουλος, εξαίροντας τη γνώση και την εμπειρία του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη στον εν λόγω τομέα. “Είναι ο πλέον εξειδικευμένος σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Π. Νίκας, σημειώνοντας ότι η εμπειρία του Στ. Αναστασόπουλου στον πρωτογενή τομέα αξιοποιείται προκειμένου να προχωρήσουν ταχύτερα θέματα όπως οι λιμνοδεξαμενές, οι αρδεύσεις, οι αναδασμοί, τα ζητήματα ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, οι νέες καλλιέργειες κ.ά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος