Μεσσηνία: Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για την υπόθεση των παράνομων συνταγογραφήσεων

Θέση στην υπόθεση των παράνομων συνταγογραφήσεων που είναι σε εξέλιξη σε πανελλαδικό επίπεδο, στο πλαίσιο της οποίας ελέγχονται και γιατροί από τη Μεσσηνία, έλαβε με ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας, καταδικάζοντας οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά.

Στην ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας για το συγκεκριμένο θέμα αναφέρει:

«Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι συνάδελφοι ιατροί μέλη του Συλλόγου μας εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις που έχουν να κάνουν με παράτυπες συνταγογραφήσεις και άλλα αδικήματα.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας δεν έχει επίσημες πληροφορίες ούτε από δικαστικές ούτε από αστυνομικές αρχές για το γεγονός (μπορεί να καλύπτεται από το απόρρητο της προανακριτικής).
Ως εκ τούτου, δε γνωρίζουμε τα ονόματα των εμπλεκόμενων ιατρών και εάν υπάρχουν. Δε γνωρίζουν συγκεκριμένα στοιχεία και γεγονότα ούτε τα ΜΜΕ απ’ όσο έχουμε πληροφορηθεί.
Πιστεύουμε ότι σύντομα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες από τις αρμόδιες Αρχές. Ο Ιατρικός Σύλλογος Μεσσηνίας καταδικάζει οποιαδήποτε παράνομη συμπεριφορά μειονότητας συναδέλφων και πληροφορεί τον κόσμο της Μεσσηνίας ότι όλοι οι γιατροί του νομού μας, πλην μεμονωμένων εξαιρέσεων, εκτελούν τα καθήκοντά τους σύμφωνα με τον όρκο του Ιπποκράτη, τους Νόμους της Πολιτείας και την Ιατρική Δεοντολογία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος