Μεσσηνία: Αγνοούνται δυο Γερμανοί από την περασμένη Τετάρτη

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες λιμενικού και αστυνομίας για τον εντοπισμό δύο Γερμανών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη από την παραλία του Λαγκουβάρδου, στη Μαραθόπολη.

Οι δύο άνδρες, περίπου 35 ετών, σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν με τα κανό τους περίπου στις 11 το πρωί της περασμένης Τετάρτης από την παραλία του Λαγκουβάρδου με προορισμό τη Νήσο Πρώτη. Περίοικος τους προειδοποίησε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες, καθώς από το μεσημέρι και μετά θα χαλούσε ο καιρός. Παρ’ όλα αυτά αυτοί ξεκίνησαν και από τότε δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το ΙΧ αυτοκίνητο τους παραμένει παρκαρισμένο στο σημείο που το είχαν αφήσει από την περασμένη Τετάρτη.

Την Πέμπτη κάτοικος ειδοποίησε τις Αρχές, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες ήταν αντίξοες για να γίνουν έρευνες, ενώ την επόμενη μέρα βάρκα από τη Μαραθόπολη πήγε στη νήσο Πρώτη χωρίς να βρει κάτι.

Την Παρασκευή ξεκίνησαν έρευνες και από το Λιμενικό, χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής, να έχουν βρεθεί τα ίχνη των δύο ανδρών.
Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και γίνονται προσπάθειες και με τη συνδρομή της Γερμανικής πρεσβείας, προκειμένου να βρεθεί, μέσω της πινακίδας του αυτοκίνητου, η ταυτότητα του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος