Μεσσήνη: Την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ. Πτωχού από τον Κ. Μητσοτάκη

Αύριο Πέμπτη (3/8) στις 7.00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου περιφερειάρχη με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Πτωχού από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μεσσήνη: Την Πέμπτη η επίσημη παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δ. Πτωχού από τον Κ. Μητσοτάκη

Η  εκδήλωση, που έχει αναβληθεί δυο φορές λόγω των πυρκαγιών, θα πραγματοποιηθεί στη Μεσσήνη, εκεί που αρχικά είχε οριστεί και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης. Ο συγκεκριμένος  έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς το νέο δημαρχείο της Μεσσήνης ήταν ένα έργο που φέρει τη «σφραγίδα» του αείμνηστου Παύλου Πτωχού, πατέρα του υποψηφίου Περιφερειάρχη, που διατέλεσε για δεκαετίες δήμαρχος Μεσσήνης καθώς και αντινομάρχης Μεσσηνίας. Το παρών στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν οι βουλευτές αλλά και αυτοδιοικητικά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου που πρόσκεινται στο κυβερνών κόμμα.

Στο μεταξύ, με νέο μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, γνωστοποίησε το όνομα του συνδυασμού, το οποίο θα είναι «Πελοπόννησος Μπροστά» ενώ σημειώνει ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια σε κάθε περιφερειακή ενότητα, με την Αργολίδα να κάνει από χθες την αρχή και την Αρκαδία να συνεχίζει σήμερα.

Αναλυτικά το μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου:

«H Πελοπόννησος είναι η γη στην οποία γεννηθήκαμε. Ένας τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους.

Γνωρίζω καλά τις προοπτικές αυτού του τόπου. Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι. Σήμερα, είναι ώρα να κτίσουμε πάνω σε όσα θετικά έχουν γίνει και να κάνουμε ένα άλμα στο μέλλον. Με όραμα, γνώση και εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Ονομάσαμε τον συνδυασμό μας “Η Πελοπόννησος Μπροστά”, γιατί αυτό ακριβώς θέλουμε να καταφέρουμε. Να γράψουμε μαζί τη δική μας, σύγχρονη ιστορία. Μια ιστορία ανάπτυξης, προκοπής και ίσων ευκαιριών, ώστε η Πελοπόννησος να γίνει πρωταγωνίστρια σε όλα τα επίπεδα.

Τις επόμενες ημέρες, ξεκινάμε να παρουσιάζουμε τη σπουδαία ομάδα μας. Οι υποψήφιοί μας είναι άνθρωποι ικανοί και δημιουργικοί. Έτοιμοι να αναλάβουν την ευθύνη να πάμε την Πελοπόννησο μπροστά, με σχέδιο και συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Σ’ αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλες και όλους δίπλα μας. Για την Πελοπόννησο, για κάθε γωνιά αυτού του τόπου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος