Μεσσήνη: Ημερίδα στίβου από το Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο

Ημερίδα στίβου θα πραγματοποιήσει την Κυριακή (21 Νοεμβρίου) ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:30 μετά το μεσημέρι.

Η διοργάνωση της Κυριακής στην ουσία αποτελεί ένα κάλεσμα σε αθλήτριες και αθλητές της ακαδημίας και της αγωνιστικής ομάδας του Συλλόγου, που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Δημοτικού και Γυμνασίου, να λάβουν μέρος σε αγωνίσματα στίβου μεταξύ των οποίων σκυταλοδρομία, άλμα εις μήκος και εμπόδια. Επίσης θα ενημερωθούν γονείς και παιδιά για τις προπονήσεις των αγωνισμάτων που θα κάνει ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος δήλωσε ότι το ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο πληροί πλέον όλες τις προδιαγραφές και για προπονήσεις αγωνισμάτων στίβου και στηρίζει κάθε προσπάθεια που στοχεύει στο να μυήσει τα μικρά παιδιά στον αθλητισμό.

*Στη διοργάνωση του Συλλόγου θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας που βρίσκονται σε ισχύ για την αποτροπή της διασποράς του κορονοϊού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος