Εκδήλωση ενημέρωσης για τη λειτουργία του Πολύκεντρου Ανακύκλωσης Υλικών στον Δήμο Μεσσήνης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (22 Φεβρουαρίου 2024) στις 10.00 το πρωί, στον χώρο όπου βρίσκεται το Πολύκεντρο στη βορειοανατολική πλευρά του κεντρικού πάρκου Μεσσήνης.
Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Πολύκεντρου, θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ ο αναπληρωτής διευθυντής του ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου Νικόλαος Αγγελόπουλος θα ενημερώσει για τη μεγάλη σημασία της διαλογής των υλικών στην πηγή, η οποία μειώνει το ενεργειακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα της μεταφοράς των ανακυκλούμενων υλικών.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Ξενογιάννης θα μιλήσει για τις ενέργειες του Δήμου για την προώθηση της ανακύκλωσης.
Την ενημερωτική εκδήλωση που οργανώνεται από τον ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου και τον Δήμο Μεσσήνης, θα παρακολουθήσουν αντιπροσωπείες μαθητών με συνοδούς εκπαιδευτικούς, από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης και το 2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος