Μεσσήνη: Διεγράφη από τη “Δύναμη Δημιουργίας” ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Ν. Χριστοφιλόπουλος

Τη διαγραφή του δημοτικού συμβούλου Νικολάου Χριστοφιλόπουλου, μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΕΥΑΜ, από την δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας», του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Αθανασόπουλου αποφάσισαν ομόφωνα χθες οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.

Συγκεκριμένα στην απόφασή τους σημειώνουν πως οι δημοτικοί σύμβουλοι έλαβαν υπόψιν τους το γεγονός πως ο κ. Χριστοφιλόπουλος προέβη σε «ανάρμοστη» -όπως χαρακτηρίζεται συμπεριφορά εις βάρος του κ. Αθανασόπουλου κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. Μεσσήνης, συμπεριφορά, που δεν συνάδει -όπως σημειώνουν- με το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύει η δημοτική παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας».

Την απόφαση διαγραφής προσυπογράφουν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Γιώργος Αθανασόπουλος και τα μέλη: Δημήτρης Αθανασακόπουλος, Δημήτρης Γαλιάτσος, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Γιώργος Δαβίλλας, Νίκος Δουρούμης, Δημήτρης Καλοφωλιάς, Σπύρος Κοντοθανάσης, Μπάμπης Μακρής, Κώστας Μαλιώτης, Τάσος Παπαγεωργίου, Γιάννης Μπρατσιάκος, Κώστας Ρούτσης, Γιώργος Στραβόλαιμος, Ελένη Τσέλιου-Μουρούφα, Νίκος Φύκιρης.

«Ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ επέλεξε τον δρόμο της λάσπης και της συκοφαντίας νομίζοντας ότι έτσι θα εκβιάσει για να παραμείνει στην έμμισθη θέση του κάνοντας λόγο για παρέμβαση της ΔΕΥΑΜ στον οικιακό υδρομετρητή μου όπως γίνεται με κάθε δημότη που αντιμετωπίζει πρόβλημα», τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος