Λούης Τσάτουμας: «Μακάρι ο Τεντόγλου να σπάσει το ρεκόρ μου στα φετινά Παπαφλέσσεια» (ηχητικό)

Όλα είναι έτοιμα για τη διεξαγωγή ενός εκ των κορυφαίων διοργανώσεων που γίνονται στη χώρα μας και συγκεκριμένα τα Παπαφλέσσεια, το διεθνές μίτινγκ στίβου, που επιστρέφει φέτος πολύ δυναμικα.

Τα “Παπαφλέσσεια 2022” θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Σάββατο στην πόλη της Καλαμάτας και αναμένεται να έχουν αρκετή από τη λάμψη του παρελθόντος.
Η παρουσία του “χρυσού” ολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου αποτελεί από μόνο της μια σπουδαία στιγμή για τη διοργάνωση, η οποία φέτος εντάχθηκε στο καλεντάρι της WA και της EA.

Ο Μίλτος Τεντόγλου όπως από καιρό έχει δηλώσει θα κυνηγήσει ένα μεγάλο άλμα, σε ένα στάδιο όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί μεγάλες επιδόσεις, ανάμεσα σε αυτές και το πανελλήνιο ρεκόρ του αγωνίσματος με 8,66 μ. από τον Λούη Τσάτουμα.

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, μίλησε σήμερα (19/5) το μεσημέρι ο μεσσήνιος Ολυμπιονίκης και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ Λούης Τσάτουμας, ο οποίος εξέφρασε την ευχή του, ο Μίλτος Τεντόγλου να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ που κρατά από το 2007 και γιατί όχι να γίνει αυτό ξανά στα «Παπαφλέσσεια». Επίσης, ο Λούης Τσάτουμας αναφέρθηκε και στη φετινή διοργάνωση των Παπαφλεσσείων, στην οποίο εμπλέκεται αυτή τη φορά ως προπονητής του ιστορικού Μεσσηνιακού Γ.Σ. που διοργανώνει τους αγώνες.

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/o-loyis-tsatoymas-stin-ert?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Εκτός του Μίλτου Τεντόγλου, από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχει η πρωταθλήτρια Ευρώπης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Κ20 του ακοντισμού Ελίνα Τζέγκο και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ20 στο τριπλούν Σπυριδούλα Καρύδη, η οποία θα αγωνιστεί στο μήκος. Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα αγωνιστεί στα 100μ., ο Δημήτρης Τσίτσος στον ακοντισμό, ο Δημήτρης Τσιάμης και ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν, ο Χρήστος Κοτίτσας στα 800μ, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Αναΐς Καραγιάννη στα 100 εμπ., η Άρτεμις Αναστασίου σε 100 και 200 μ. και η Τατιάνα Γκούσιν στο ύψος.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Μεσσηνιακός ΓΣ 1888 σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Καλαμάτας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον ΣΕΓΑΣ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού .
Για την επιτυχή διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης καθοριστικό ρόλο έπαιξε η ευγενική χορηγία των ιδρυμάτων ”Γεωργίου και Βικτωρίας Καρέλια” και ”Βασιλείου και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου”.


Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ το Σάββατο 21 Μαϊου από 18:00 μέχρι 20:00.

Μ. Τεντόγλου στην ΕΡΤ: Είμαι έτοιμος για το ρεκόρ στα Παπαφλέσσεια

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος