Κυπαρισσία: Μετά από δέκα χρόνια επαναλειτουργεί οφθαλμολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο

Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης επαναλειτουργεί μετά από μια δεκαετία στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Οφθαλμολογικό Ιατρείο με δύο οφθαλμίατρους, τον κ. Βορβολάκο Αναστάσιο μόνιμο ιατρό με βαθμό Επιμελητή (Β΄) και τον επικουρικό κ. Μόσιαλο – Τζωρτζόπουλο Κωνσταντίνο.

Κυπαρισσία: Μετά από δέκα χρόνια επαναλειτουργεί οφθαλμολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο

Κυπαρισσία: Μετά από δέκα χρόνια επαναλειτουργεί οφθαλμολογικό Ιατρείο στο Νοσοκομείο

Το εξωτερικό Οφθαλμολογικό Ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των ασθενών της τοπικής κοινωνίας.

Για πρώτη φορά στη Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας διενεργήθηκαν, την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου οφθαλμολογικές χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη με τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα φακοθρυψίας, με τη συνεργασία του κ. Νάνου Παναγιώτη, Διευθυντή οφθαλμίατρου της Οφθαλμολογικής Κλινικής της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας.

Προτεραιότητά είναι η άμεση πρόσβαση των κατοίκων της Τριφυλίας σε υψηλής σπουδαιότητας υπηρεσίες υγείας και στην εξάλειψη της οικονομικής επιβάρυνσης λόγω μετακίνησης των ασθενών για τη διενέργεια αντίστοιχων επεμβάσεων σε ιδιωτικές και δημόσιες μονάδες άλλων περιοχών.

Στόχος της διοίκησης είναι η συνεχής και ουσιαστική αναβάθμιση – βελτιστοποίηση των παρεχομένων υπηρεσιών που προσφέρει η Νοσηλευτική Μονάδα Κυπαρισσίας για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος