Η πρώτη πτήση της Volοtea στον διεθνή κρατικό αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” προσγειώθηκε σήμερα , λίγο πριν τις 10 το πρωί, προερχόμενη από τη Βενετία.
Τους επιβάτες υποδέχθηκαν στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έναρξης των δρομολογίων του γνωστού ισπανικού αερομεταφορέα προς τον διεθνή κρατικό αερολιμένα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, το αεροσκάφος -κατά την είσοδό του στον χώρο στάθμευσης αεροσκαφών- πέρασε κάτω από την καθιερωμένη σε ανάλογες περιπτώσεις αψίδα νερού.
Η φετινή περίοδος των πτήσεων της εν λόγω εταιρείας μεταξύ Καλαμάτας και Βενετίας ολοκληρώνεται στις 4 Οκτωβρίου.
Η Volotea είναι ισπανική αεροπορική εταιρεία με έδρα το Αστούριας και με βάσεις στην Ισπανία, στην Ιταλία ,στη Γαλλία και στην Ελλάδα.
Είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον στόλο της κάθε χρόνο και εξυπηρετώντας 40.000.000 επιβάτες σε περισσότερες από 100 πόλεις σε 16 χώρες της Ευρώπης.
Εξελέγη ως η “κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους της Ευρώπης” στα World Travel Awards 2021, θεσμός που αναγνωρίζεται ως ο πιο σημαντικός του κλάδου στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού παγκοσμίως.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος