Καλαμάτα: Ξεκίνησε το εορταστικό ωράριο – Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου

Με πασχαλινό ωράριο λειτουργούν από χθες τα εμπορικά καταστήματα στη Μεσσηνία, μετά από σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους εμπορικών συλλόγων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Κυπαρισσίας, που εφαρμόζονται όμως προαιρετικά από τους επαγγελματίες.

Χθες, Κυριακή των Βαϊων τα καταστήματα παρέμειναν ανοιχτά ενώ καθ΄όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα λειτουργούν με διευρυμένο ωράριο πρωί και απόγευμα εκτός από τα απογεύματα της Μεγάλης Παρασκευής και του Μεγάλου Σαββάτου, που θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στο μεταξύ συνάντηση είχε την Παρασκευή, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος με εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για την πορεία των έργων που εξελίσσονται στον αστικό ιστό καθώς και για άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με τον κ. Βασιλόπουλο να διαβεβαιώνει πως εργασίες που εκτελούνται σε διάφορα σημεία της πόλης θα παύσουν για λίγες ημέρες από την Μ. Τετάρτη και ενόψει του Πάσχα, προκειμένου να υπάρξει η δυνατόν λιγότερη όχληση κατοίκων και επισκεπτών.

Όσον αφορά το θέμα της μείωσης τελών, που τέθηκε από τους εμπόρους για την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και τους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων, είναι κάτι που θα εξεταστεί κατά περίπτωση σε επόμενο χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος