Καλαμάτα: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου

Οι εγγραφές των δικαιούχων παιδιών στις δημοτικές δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Δήμου Καλαμάτας, ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα και θα διαρκέσουν ως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, τις ώρες 17:00 – 21:00.

Οι ωφελούμενες μητέρες θα έχουν τη δυνατότητα, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, να κλείνουν ραντεβού και έπειτα να πραγματοποιούν την εγγραφή των παιδιών τους, για την περίοδο 2021-2022, στα παρακάτω Δημοτικά Σχολεία της πόλης, όπου στεγάζονται οι δομές των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Καλαμάτας:
1ο Δ.Σ. Φραγκόλιμνας, 6ο Δ.Σ. Ράχης, 9ο Δ.Σ. Αγίου Δημητρίου, 8ο Δ.Σ. Νησακίου, 10ο Δ.Σ. Παραλίας, 14ο Δ.Σ. Αγίας Τριάδος, 21ο Δ.Σ. Ταξιαρχών, Λεΐκων, Βέργας, Θουρίας, Αρφαρών, Ασπροχώματος.
Για τα ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 27213-60699 από τις 10:00 έως τις 14:00.

Επίσης έχουν ξεκινήσει (από την την Παρασκευή 27/8) οι εγγραφές και για το ΚΔΑΠμεΑ Δήμου Καλαμάτας.
Το ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Καλαμάτας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στο πλαίσιο της δράσης, «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης.

Οι υπηρεσίες που παρέχει το ΚΔΑΠμεΑ είναι: Κοινωνική Υπηρεσία, Λογοθεραπεία, Ψυχολογική Υπστήριξη, Φυσικοθεραπεία, Ειδική Φυσική Αγωγή, Δραστηριότητες Δημιουργικής Απασχόλησης.

Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά κατόπιν ραντεβού, στον χώρο λειτουργίας του(Ανατολική Πύλη Παλαιού Στρατοπέδου) από και τις ώρες 14.00-20.00.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες που είναι κάτοχοι voucher μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2721360100 και στο e-mail: kdapmea.kal@gmail.com.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος