Καλαμάτα: Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου τιμά τον Αντώνη Αντωνιάδη

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί απόψε ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, για να τιμηθεί και να μιλήσει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Την εκδήλωση με τίτλο: “Τιμώντας τον Αντώνη Αντωνιάδη, τιμάμε στο πρόσωπό του την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”, που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο “Νικόλαος Πολίτης” και θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. διοργανώνουν το Εργαστήριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας και οι φοιτητικοί σύλλογοι των δύο τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στην εκδήλωση εκτός από τον “Ψηλό” του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου και ο φοιτητής – δημοσιογράφος, Σωτήρης Σουχλέρη, ενώ την παρουσίαση του Αντώνη Αντωνιάδη θα κάνει ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας, Θανάσης Χρήστου.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Θανάσης Κατσής, ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών, Νίκος Ζαχαριάς, η πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτιστικών Αγαθών (ΤΙΑΔΠΑ), Ιωάννα Σπηλιοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΙΑΔΠΑ, Κωνσταντίνος – Παναγιώτης Δαραβίγκας  και η αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Φιλολογίας, Χριστίνα Τσατσούλη. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του Αντώνη Αντωνιάδη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος