Καλαμάτα: Τα ΚΔΑΠ συμμετέχουν στο διαδικτυακό καρναβάλι

Το 9ο Καλαματιανό Καρναβάλι – έστω και διαδικτυακά – είναι εδώ και οι εκπαιδευτές των ΚΔΑΠ Δήμου Καλαμάτας, μαζί με τα παιδιά, ήδη έχουν προετοιμαστεί για ένα μεγάλο Avatar καρναβαλικό πάρτι. Το video animation θα προβληθεί για να διασκεδάσει τους μικρούς φίλους στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας στις 8 Μαρτίου, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο ίδιο καρναβαλικό πνεύμα τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν βήμα – βήμα την κατασκευή αποκριάτικης Καλτσόκουκλας. Οι σχετικές οδηγίες θα δημοσιευθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας (www.kalamata.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις 6 Μαρτίου.

Tα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα με τη βοήθεια της σύγχρονης τηλεαπασχόλησης, να πάρουν σχετικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό ζωγραφικής, «Το καρναβάλι των Ζώων», και να φτιάξουν τη δική τους ζωγραφιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Τέχνης και Πολιτισμού. Στο ίδιο πνεύμα θα δοθούν οδηγίες για το πώς μπορούν να συμμετάσχουν στο Challenge αποκριάτικης στολής με θέμα το Καρναβάλι των Ζώων.
Επίσης θα δοθούν και σχετικές οδηγίες για την κατασκευή χαρταετού με τη βοήθεια των εκπαιδευτών του Εργαστηρίου Περιβάλλοντος.

Όσες ωφελούμενες μητέρες των δομών των ΚΔΑΠ του Δήμου Καλαμάτας επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στις δραστηριότητες, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του Κέντρου τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος