Καλαμάτα: Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης

Με το χιούμορ σαν όχημα απόδρασης, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας / Filmhouse πλημμυρίζει από κλασικές κομεντί από το παρελθόν μέχρι σύγχρονες ταινίες πρώτης προβολής.

Κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό, στο νέο χώρο της Λέσχης (Vista Marina, Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας) θα προβληθεί σήμερα Πέμπτη (4 Αυγούστου) η ταινία “Οδός Ανθρωπιάς 8 (Huit rue de l’ Humanite)”, στις 21:30.

Όταν στην περίοδο της πανδημίας το Παρίσι μπαίνει σε lockdown, οι ιδιαίτεροι και διαφορετικοί μεταξύ τους κάτοικοι μιας πολυκατοικίας πρέπει να συνηθίσουν αφενός μία νέα ζωή και αφετέρου ο ένας τον άλλο.

Ξεκαρδιστική κωμωδία γαλλικής παραγωγής με τον γνωστό κωμικό και σκηνοθέτη Dany Boon, να διακωμωδεί την όλη κατάσταση, παρουσιάζοντας διάφορους χαρακτήρες με πρώτο και καλύτερο τον εαυτό του, τον σούπερ υποχονδριακό, φτάνοντας μέχρι και τον αρνητή. Τα διάφορα προβλήματα, νευρώσεις του καθενός εξελίσσονται σταδιακά λόγω παρατεταμένου εγκλεισμού, όπως επίσης και η ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνικοποίηση.

Οι καταστάσεις που δημιουργούνται είναι άλλοτε βγαλμένες από κωμωδίες slapstick και άλλοτε από οικογενειακές ρομαντικές κωμωδίες, αισθηματικά φιλμ ή ταινίες ενηλικίωσης.
Ο Dany Boon αντιμετωπίζει την πανδημία, ισορροπώντας με άνεση ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα και χαρίζει (παρά το δυσάρεστο θέμα ή το κάπως χοντροκομμένο χιούμορ του) δύο ευχάριστες ώρες και μια αισιοδοξία για το μέλλον.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος