Καλαμάτα: Συναυλίες στο πλαίσιο εορτασμού της Πολιούχου Παναγίας Υπαπαντής

Με συναυλίες στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας από τη Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας και τη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας, εμπλουτίζονται και οι φετινές θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Υπαπαντής.

Η πανηγυρική εκδήλωση «ΧΑΙΡΕ ΜΑΡΙΑ» της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας για την εορτή της Υπαπαντής, σε έργα των ???????, ?????????, ?????, ????? ?????, ????????, ?????, ???????, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας. Στο τραγούδι θα είναι η Ευτυχία Δημητρακοπούλου, ενώ η παρουσίαση των κειμένων θα γίνει από τον Γιάννη Πλεμμένο. Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος Κώστας Νικολέας.

Ανήμερα της εορτής, την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στις 20:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας θα δοθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας. Η δύναμη του Σμήνους Μουσικής αριθμεί σαράντα οκτώ (48) μόνιμα στελέχη τα οποία συγκροτούν την Μπάντα και την ελαφρά ορχήστρα της ΠΑ με Διοικητή τον Επγό (ΜΣ) Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο. Το Σμήνος Μουσικής υπάγεται διοικητικά στην Μοίρα ΓΕΑ και επιχειρησιακά στο Επιτελικό Γραφείο Αρχηγού.

Οι συναυλίες που έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό, θα πραγματοποιηθούν με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που είσαι σε ισχύ. Η είσοδος και για τις δύο συναυλίες θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος