Η Διεθνής χορωδία Allegri υποδέχεται στην πόλη μας τη Σουηδική χορωδία «Munkfors Ransäter Kyrkokor» με μια κοινή συναυλία στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών την Δευτέρα (24 Απριλίου 2023) στις 7.30μμ.
Πρόκειται για μια θρησκευτική χορωδία από την περιοχή Munkfors-Ransäter της Σουηδίας η οποία επισκέπτεται πρώτη φορά την πόλη και την περιοχή μας με αντιπροσωπεία 15 χορωδών. Οι δυο χορωδίες ενώνουν τις φωνές τους στον ιερό χώρο της εκκλησίας υποσχόμενες μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα γεμάτη κατάνυξη και μουσική.
Η Σουηδική χορωδία, η οποία θα παραμείνει στην περιοχή μας για μια εβδομάδα θα τραγουδήσει επίσης από κοινού με την Διεθνή χορωδία Allegri προσκεκλημένη στο φεστιβάλ Κορώνης την Παρασκευή 28/4/2023 στον προαύλιο χώρο της Παναγίας της Ελεήστριας.
Allegri
Η διεθνής χορωδία ALLEGRI ιδρύθηκε το 2012 από μουσικούς και λάτρεις του χορωδιακού τραγουδιού με μέλη από χώρες της Ευρώπης. Το μουσικό της πρόγραμμα, περιλαμβάνει ελληνικά, ξένα, παραδοσιακά, μοντέρνα, κλασσικά και θρησκευτικά έργα.
Munkfors-Ransäter kyrkokör
H Σουηδική χορωδία Munkfors-Ransäter kyrkokör δημιουργήθηκε το 2007 από τη συνένωση δυο εκκλησιαστικών χορωδιών. Σήμερα είναι μια κλασσική μικτή χορωδία αποτελούμενη από 22 μέλη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος