Καλαμάτα: Συναυλία στο Μέγαρο Χορού με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης»

Ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις, στο πλαίσιο του διεθνούς Forum Διπλωματίας διοργανώνουν συναυλία, το Σάββατο (16 Οκτωβρίου) στις 20:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας με την Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης». Η συναυλία “Νύχτα Μαγικιά” είναι ένα αφιέρωμα στη μελοποιημένη από τον Μίκη Θεοδωράκη ποίηση. Συμπράττει με την Ορχήστρα ο τραγουδιστής Σπύρος Κουτσοβασίλης.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα με την Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη.

Η Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» ιδρύθηκε πριν από 24 χρόνια από μουσικούς – συνεργάτες του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη, γνώστες του έργου του. Σήμερα απαρτίζεται από 10 καταξιωμένους μουσικούς, με τον Θανάση Βασιλά στη μουσική επιμέλεια και την Μαργαρίτα Θεοδωράκη στην καλλιτεχνική διεύθυνση και συνεργάζεται με τραγουδιστές αναγνωρισμένης καλλιτεχνικής αξίας όπως ο Σπύρος Κουτσοβασίλης.

Πληροφορίες Εισόδου

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με όρους λειτουργίας κλειστών θεάτρων (αμιγείς χώροι). Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεχεία των νέων κυβερνητικών ανακοινώσεων, για την παρακολούθηση της εκδήλωσης συστήνονται στο κοινό τα ακόλουθα:

– Θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται.
– Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με δελτία ελεύθερης εισόδου, τα οποία θα αρχίσουν να διανέμονται στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας,
την Παρασκευή 15/10 , 10:00 – 13:00 & 18:00 – 20:00 και το Σάββατο 16/6, 10:00 – 13:00 (κάθε άτομο μπορεί να λαμβάνει δύο δελτία και θα τηρηθεί η σειρά προσέλευσης, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων)
– Είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού -το οποίο εκλαμβάνεται ως έγκυρο εφόσον έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία του εμβολιασμού προ τουλάχιστον 14 ημερών
– Για τους μικρούς θεατές, παιδιά ηλικίας από 12 και άνω θα πρέπει να είναι εμβολιασμένα, ενώ τα παιδιά ηλικίας 4-11 ετών μπορούν να προσέρχονται στο θέατρο με δήλωση self test (τελευταίου εικοσιτετραώρου)
– Για την ομαλή και ασφαλή είσοδο στο θέατρο, συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση του κοινού 30 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης
– Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή, κατά την είσοδο, την έξοδο και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης
– Δεν προβλέπεται διάλειμμα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος