Καλαμάτα: Συναυλία «Duo Guitar και Flute» στο Φεστιβάλ Κιθάρας

Με την Συναυλία «Duo Guitar & Flute» Μουσικές του κόσμου, το Σάββατο (06 Απριλίου 2024), στις 20:30, στο Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, συνεχίζει το πρόγραμμά του το 12ο Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας.

Ένας από τους κορυφαίους συνθέτες του 21ου αιώνα ο Atanas Ourkouzounov (κιθάρα) από την Βουλγαρία και η κορυφαία σολίστ Mie Ogura (φλάουτο) από την Ιαπωνία θα παρουσιάσουν μουσική δωματίου στο υψηλότερο επίπεδο.

Το Duo Mie Ogura & Atanas Ourkouzounov δημιουργεί έναν απεριόριστο ηχητικό κόσμο, περνώντας ελεύθερα τα σύνορα μεταξύ της κλασικής μουσικής, της τζαζ, της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων, του αυτοσχεδιασμού αλλά και δικών τους συνθέσεων. Εδώ και είκοσι χρόνια το ντουέτο έχει ηχογραφήσει έξι CD και έχει προσκληθεί σε φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο.
Τι κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Στο πλαίσιο του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Απριλίου στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου και στην Αίθουσα Συναυλιών Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί «asterclass» με τους Atanas Ourkouzounov (κιθάρα) και Mie Ogura (φλάουτο).
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ατομικά μαθήματα με τους δύο σπουδαίους μουσικούς. Ο κορυφαίος συνθέτης και σολίστ κιθάρας Atanas Ourkouzounov και η σπουδαία φλαουτίστα Mie Ogura θα διδάξουν περιορισμένο αριθμό μαθητών.

Καλαμάτα: Συναυλία «Duo Guitar και Flute» στο Φεστιβάλ Κιθάρας
Αφίσα της συναυλίας «Duo Guitar & Flute»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος