Καλαμάτα: “Συγγραφείς στο αίθριο” στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας συνεχίζει τις εκδηλώσεις με τίτλο “Συγγραφείς στο αίθριο” με παρουσιάσεις βιβλίων από καταξιωμένους Έλληνες λογοτέχνες, στον αίθριο χώρο της βιβλιοθήκης στον 4ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου.

23 Ιουνίου 8.00 μ μ. – Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά “Η Σφραγίδα”
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Βιογραφικό σημείωμα συγγραφέα
Η Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Επί τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς» το 2009 και το 2011 από το περιοδικό Life & Style. To 2016 της απονεμήθηκε το Βραβείο Κοινού των βιβλιοπωλείων Public, στην κατηγορία «Ηρωίδα – Έμπνευση», για το μυθιστόρημά της “Μία συγγνώμη για το τέλος”. Βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, ενώ συνολικά έχουν πουλήσει περισσότερο από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα.

24 Ιουνίου 8.00 μ.μ. – Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Στέλιου Μάινα “Να θυμηθώ να παραγγείλω”

Για το βιβλίο θα μιλήσει και θα συζητήσει με τον συγγραφέα η Βασιλική Μάλαμα, μέλος του ΜΕΘ, φιλόλογος, δασκάλα.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί – μέλη του ΜΕΘ Βίκυ Βορίλα, Μαρία Λαζάρου και Έλενα Παναγοπούλου.

Μια γιατρός αναισθησιολόγος ξεπερνά τα όρια της ιατρικής ηθικής, θέτοντας το δίλημμα «ευεργέτης ή φονιάς;». Μια ιστορία, που γοητεύει και προβληματίζει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος