Καλαμάτα: Στη Δικαιοσύνη οδηγείται σήμερα, η 24χρονη που πέταξε στο κάδο το μωρό της

Με δικογραφία που κάνει λόγο για απόπειρα παιδοκτονίας παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι, η 24χρονη που χθες το πρωί κυριολεκτικά πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια.

Το έξι ημερών αγοράκι της νοσηλεύεται σε πολύ καλή κατάσταση στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου της Καλαμάτας, έχει υποβληθεί σε όλες τις εργαστηριακές εξετάσεις, σιτίζεται και ενυδατώνεται κανονικά. Αυτό είναι και το θετικό της τραγικής αυτής ιστορίας που ξεκίνησε χθες χωρίς το πρωί, όταν μια γυναίκα κατεβηκε να πετάξει τα σκουπίδια της σε υπόγειο κάδο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους. Εκεί άκουσε το κλάμα του μωρού, το είπε σε κάποιους περιοίκους και η αστυνομία και η πυροσβεστική που έσπευσαν στο σημείο, ανέσυραν τα μωράκι.

Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και η 24χρονη μητέρα, γεωργιανής καταγωγής που όπως έγινε γνωστό είχε γεννήσει το μωρό στο νοσοκομείο της Καλαμάτας στις 14 Δεκεμβριου και είχε πάρει εξιτήριο την Τρίτη, μία μέρα δηλαδή πριν προχωρήσει σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Μάλιστα η γυναίκα δεν διέμενε στη συγκεκριμενη γειτονιά και επέλεξε τυχαία τον συγκεκριμένο κάδο.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό είναι πως το απορριμματοφόρο του δήμου καθυστέρησε λόγω βλάβης να συλλέξει τα σκουπίδια από τον κάδο αυτό γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα μιλούσαμε ενδεχομένως για μια τραγική εξέλιξη.
Ο δικηγόρος της 24χρονης, Κώστας Κρόμπας, δήλωσε πως η πελάτισσά του δεν έχει καταλάβει ακόμα τι έχει κάνει, συμπεριφέρεται σαν χαμένη και θα ζητήσει άμεσα ψυχιατρική και ψυχολογική πραγματογνωμοσύνη για την πελάτισσα του, με αιχμή του υπερασπιστικού δόρατος να είναι αυτή της επιλόχειας κατάθλιψης.
Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο δικηγόρος η γυναίκα έμενε μόνη της στην Καλαμάτα, κατά καιρούς φιλοξενούνταν, ο πατέρας δεν ενδιαφέρθηκε για την εγκυμοσύνη της ούτε και για τη γέννα συνεπώς και πως η ίδια δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει το παιδί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος