“Το θέμα της δημιουργίας διαστημικής πύλης στην Καλαμάτα στερείται σοβαρότητας”, υπογράμμισε ο δήμαρχος, Παναγιώτης Νίκας. Προσέθεσε μάλιστα πως η υπόθεση αυτή το μόνο που εξυπηρετεί είναι την προπαγάνδα φυγής από την πραγματικότητα και την αυτοπροβολή κάποιων.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας “Διαστημικής Πύλης” στην Καλαμάτα (θέμα που ανακινήθηκε ξανά μετά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για ίδρυση “Διαστημικής Υπηρεσίας”), τόνισε: «Ως Δήμαρχος και ως Δήμος δεν ασχολούμαστε με θέματα, τα οποία στερούνται σοβαρότητας, για τους λόγους που κάθε λογικός άνθρωπος κατανοεί.
Σε μια κοινωνία, η οποία στερείται βασικών αγαθών και υποδομών και, επιπλέον, μαστίζεται από χρόνια απουσία κάθε προγραμματισμού, η προβολή θεμάτων, που κινούνται περίπου στο χώρο της φαντασίας, μόνο μηχανισμούς προπαγάνδας, φυγής από την πραγματικότητα ή αυτοπροβολής εξυπηρετεί και τίποτε άλλο. Αρκετά μ’ όλα αυτά! Ας συμφιλιωθούμε με την πραγματικότητα και ας προσπαθήσουμε να τη βελτιώσουμε».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος