Καλαμάτα: Μετανιωμένος δηλώνει ο 50χρονος που πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγο του (video)

Aπό τις 11 το πρωί απολογείται ενώπιων της ανακρίτριας και της εισαγγελέως του πρωτοδικείου Καλαμάτας, ο 50χρονος, καθ’ ομολογίαν δράστης, της  επίθεσης με καυστικό υγρό, απέναντι στην πρώην σύζυγο του, τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Καλαμάτα: Μετανιωμένος δηλώνει ο 50χρονος που πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγο του (video)

Ο 50χρονος το περασμένο Σάββατο (13/8), ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την απολογία του, λόγω του μεγάλου όγκου της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί απ’ τις αρχές. Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Αθ. Ηλιόπουλου, ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και εκφράζει την πρόθεση του να βοηθήσει έμπρακτα στην αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Την ίδια στιγμή η 49χρονη παραμένει για νοσηλεία στην οφθαλμολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη απ’ τους θεράποντες ιατρούς και συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του σοβαρού εγκαύματος στο δεξί της μάτι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος