Καλαμάτα: Ρεκόρ ιικού φορτίου στον Βιολογικό Καθαρισμό – Κατέληξε 71χρονος στο Νοσοκομείο

Ένας θάνατος καταγράφηκε χθες (15/02) στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, απ’ τις επιπλοκές που προκαλεί ο κορονοϊός. Πρόκειται για έναν 71χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εκεί παραμένουν τρεις ασθενείς διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση.

Παράλληλα, στην κλινική covid19 του νοσηλευτικού ιδρύματος, χθες έγιναν πέντε εισαγωγές, ενώ δόθηκαν επτά εξιτήρια, με τους ασθενείς που νοσηλεύονται να φθάνουν τους 47.

Επίσης χθες, απ’ τον ΕΟΔΥ ανακοινώθηκαν 387 νέα κρούσματα στη Μεσσηνία. Πλέον ο μέσος όρος των τελευταίων επτά ημερών διαμορφώνεται στα 289 κρούσματα ανά ημέρα.

Την ίδια στιγμή αρνητικό ρεκόρ φορτίου του κορονοϊού καταγράφεται στον Βιολογικό Καθαρισμό της Καλαμάτας, σύμφωνα με όσα σημείωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, κατά τη διάρκεια του προχθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βασιλόπουλος ανακοίνωσε στο Σώμα ότι στην τελευταία σχετική μέτρηση εντοπίστηκαν 90.000 αντίγραφα του ιού ανά λίτρο λυμάτων. Ο συγκεκριμένος αριθμός είναι ο μεγαλύτερος που έχει εντοπιστεί από την αρχή της πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος