Καλαμάτα: “Μουσικές Διαδρομές” με τη Μόρφω Τσαϊρέλη

Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καλαμάτας με τις “Μουσικές Διαδρομές” που αυτή τη φορά φιλοξενούν τη Μόρφω Τσαϊρέλη με τους συνεργάτες της, την Πέμπτη (29 Ιουλίου) στις 21:00 στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, σε μια πρωτότυπη μουσική παράσταση, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ένα απάνθισμα τραγουδιών από τον κινηματογράφο και το θέατρο, από τον ελληνικό αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο και θέατρο.
Μια σειρά μουσικών θεμάτων και τραγουδιών όπως: Σιωπή ( Μήδεια Ευριπίδη), Βίρα τις Άγκυρες, Ρίχνω την καρδιά μου στο πηγάδι (Παραμύθι χωρίς όνομα, Ρίκο Ρικο Κο (Η Μουσίτσα 1959), Μου αρέσουνε τα αγόρια (Δόλωμα) , Edith Piaf – La Vie En Rose, Όμορφη Πόλη (ένας όμηρος), Manha de Carnaval (Orfeu Negro), Στο μεταξωτό σου το μαντήλι (Τοπ Καπί), Otto e Messo (Nino Rota – Felini 8 ½), Ederlezi (Ο καιρός των τσιγγάνων) και πολλά άλλα.

Επιλογή και επιμέλεια προγράμματος: Μόρφω Τσαϊρέλη.
Παίζουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου – πιάνο, Δημήτρης Παπαλάμπρου – κιθάρες, Αντωνία Τσολάκη – μπάσο, Φοίβος Μποζάς – σαξόφωνο, Σωκράτης Γανιάρης – κρουστά.

Για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας είναι υποχρεωτικά στο κοινό τα ακόλουθα:

-θα πρέπει απαραίτητα προηγουμένως να έχει προμηθευτεί δελτίο ελευθέρας εισόδου. Διαφορετικά η είσοδος δεν θα επιτρέπεται
-Τα δελτία ελευθέρας εισόδου θα διανέμονται την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης, κατά σειρά προτεραιότητας 10:00-13:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας
-Κάθε θεατής δικαιούται να προμηθευθεί έως δύο δελτία εισόδου, το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά κάθε ηλικίας
-Για λόγους αποφυγής ταλαιπωρίας και λόγω οδηγιών των υγειονομικών αρχών, παρακαλούμε να προσέρχεστε 60΄ πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης
-Η είσοδος στο χώρο μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται
-Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδό του και μέχρι την τοποθέτησή του στην θέση του καθώς και κατά την έξοδό του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος