Καλαμάτα: “Μουσικά Ταξίδια στην Παραλία” με τους Κώστα Μακεδόνα και Ζωή Παπαδοπούλου (ηχητικό)

Ο Κώστας Μακεδόνας, η Ζωή Παπαδοπούλου και οι μουσικοί τους, με τα υπέροχα τραγούδια τους σε μια όμορφη μουσική καλοκαιρινή βραδιά, την Παρασκευή (24 Ιουνίου) στις 21.00, στην Προκυμαία της Καλαμάτας καλωσορίζουν το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Καλαμάτας και της Κ. Ε. Φάρις.

Τραγούδια σε λαϊκά μονοπάτια όπως οι μοναδικές του διαχρονικές επιτυχίες “Μαργαριτάρια”, “Μόνο μια φορά”, “Το ποδήλατο”, “Τα πλοία της γραμμής”, “Μη μου λες αντίο”, “Κάτσε καλά”, “Κόκκινα γυαλιά”, “Αντικριστά”, “Έκανες το λάθος”, “Η Λίζα και η κορνίζα”, “Στο λευκό τον πύργο”, “Ουσίες”, “Δεν σου ανήκω” και πολλά πολλά άλλα.

Παράλληλα, θα μας παρουσιάσουν και τραγούδια – σταθμούς της ελληνικής δισκογραφίας των μεγάλων μας δημιουργών! Κλασικά τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Μίμη Πλέσσα, Χρήστου Νικολόπουλου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Γιώργου Ζαμπέτα, Μάνου Ελευθερίου, Άκη Πάνου και άλλων, τραγούδια που μας ενώνουν, τραγούδια της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Λίγο πριν βρεθεί στην Καλαμάτα, ο Κώστας Μακεδόνας, μίλησε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ Καλαμάτας και τη συνάδελφο Μαρία Τομαρά:

https://soundcloud.com/ert-kalamatas-939538093/o-kostas-makedonas-stin-ert?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

Μαζί τους οι μουσικοί, Γιάννης Περδίκης στα πλήκτρα, Χρήστος Λαρίσης στην κιθάρα, Νίκος Σταδιάτης στο ακορντεόν, Χρήστος Γκαΐλας στο μπάσο, Γιάννης Σαρίκος στα τύμπανα και ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης στο μπουζούκι και στην επιμέλεια της ορχήστρας. Υπεύθυνος ήχου ο Άγγελος Πετκίδης και επιμέλεια προγράμματος ο Κώστας Μακεδόνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος