Καλαμάτα: Προβολή της ταινίας “Στάσου Πλάι Μου” στην Κινηματογραφική Λέσχη

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές προβολές από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας / Filmhouse με την ταινία “Στάσου Πλάι Μου (Stand by Me)”, αυτή την Πέμπτη (21 Ιουλίου) στις 21:30, στο νέο χώρο της Λέσχης στο Vista Marina (Σαλαμίνος 8, Μαρίνα Καλαμάτας).

Τέσσερις νεαροί θα ξεκινήσουν για την πιο μεγάλη περιπέτεια της ζωής τους, αποφασίζοντας να ξεφύγουν από τα σπίτια τους. Ο σκοπός τους είναι να βρουν το πτώμα ενός άλλου νεαρού, το οποίο και βρίσκεται δίπλα από τις γραμμές του τρένου. Σε αυτό τους το ταξίδι ο απώτερος στόχος τους είναι η επούλωση των προσωπικών τους πληγών.

Κάθε παιδί που μεγάλωσε μέσα στη δεκαετία του ’80, αλλά και σε αυτή του ’90 γαλουχήθηκε με τις αρχές, τα βιώματα, τη μαγεία και τις στιγμές της παρέας αυτής και το συγκεκριμένο φιλμ, όχι αδίκως, θεωρείται αρχέτυπο των ταινιών ενηλικίωσης. Μίας ενηλικίωσης που δομείται πάνω στα θρύψαλα και στα συντρίμμια μίας παιδικότητας που έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Το σενάριο της ταινίας βασίστηκε σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ και υπήρξε υποψήφιο για Όσκαρ, η ταινία απέσπασε άλλες δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα, καθώς επίσης και πολλές ακόμη υποψηφιότητες σε πλήθος βραβείων και διαγωνισμών

Σκηνοθεσία: Rob Reiner
Παίζουν: Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος